Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeelandbrug weer open na aanrijding

Toegevoegd: 25-08-2016, 13.01 uur - Update: 25-08-2016, 15.07 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De Zeelandbrug tussen Zierikzee en Colijnsplaat is vandaag ruim twee uur lang afgesloten geweest vanwege een aanrijding.


Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur. Volgens de politie was er alleen sprake van mateiële schade. Door de botsing verloor een vrachtwagen een wiel. Bij de aanrijding zijn vermoedelijk ook een camper en een auto (mogelijk met caravan) betrokken.

Vanwege het bergen van de vrachtauto en het reinigen van het wegdek was de brug lange tijd in beide richtingen afgesloten. Verkeer werd geadviseerd om te rijden via Neeltje Jans en daarbij de N255, de Oosterscheldekering (N57) en de N59 te gebruiken. Rond 14.50 uur was de weg weer vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren