Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Onwel geworden vrouw van strand gehaald

Toegevoegd: 25-08-2016, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede is vanmiddag te hulp geschoten nadat bij Burgh-Haamstede iemand onwel was geworden op het strand.


Rond 14.40 uur werd een rapid responder van de ambulancedienst naar strandpaviljoen De Strandloper bij het Vuurtorenpad gestuurd nadat in het paviljoen een vrouw onwel was geworden. De brandweer heeft de ambulancemedewerker naar het strand gebracht en nadat de patiënt was gestabiliseerd is deze over het duin gebracht.

De vrouw is vervolgens overgedragen aan de gereedstaande ambulance.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van Betwetteren (26-8-2016 om 13:07)
Altijd verstandig om op de heetste dag van dit decennium op het heetste deel van de dag in de volle zon te gaan zitten. Daar wordt ook helemaal niet voor gewaarschuwd want de NL'ers zijn aan tropische hitte gewend en zeer bestendig daartegen dat weet iedereen dus die hoeven geen adviezen op te volgen of zo. Dat hitte alert is ook gewoon onzin, niet naar luisteren maar wachten op de ambulance die het wel weer allemaal in orde zal maken.
Cookie-instellingen beheren