Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 213 km

Motorrijder gewond bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 25-08-2016, 21.36 uur
De auto is getakeld door Kuzee.
De auto is getakeld door Kuzee.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het Bellamypark in Vlissingen is woensdag een motorrijder lichtgewond geraakt bij een botsing met een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur. Volgens de politie had de motorrijder wat schaafwonden en een snee opgelopen. Hij werd ter plekke behandeld door de ambulancedienst. Zowel de auto als de motor liepen schade op. En daarmee ontstond volgens de politie een uitdaging want de auto bleek toe te behoren aan een Duits gezin waarvan zowel de man als de vrouw en de kinderen doof waren.

Slaapplek
"Het wiel van hun auto stond scheef. De auto moest worden afgesleept en kon pas de volgende dag gemaakt worden. De Duitse man en zijn gezin waren voor het eerst in Nederland op vakantie. Ze vertelden echter dat ze nog geen slaapplek hadden. Dat werd de volgende uitdaging. Wij hebben wat hotels afgebeld en al snel bleek dat elk hotel vol zat", zo schrijft de politie op Facebook.

Via-via is uiteindelijk alsnog een hotelkamer geregeld. "Zo konden deze mensen toch nog een beetje vakantie vieren", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (26-8-2016 om 13:57)
Gaan ze nou ook wat doen aan die motoren die vanaf de boule het belamy opgaan en zo volgas de spuistraat invliegen met een hoop lawaai en gestoorde snelheden. Alles mag daar blijkbaar zolang je de meeuwen maar niet gaat voeren :)
Peterdw. (25-8-2016 om 23:48)
Och, wat een ontzettende situatie. Een compliment voor de politie, die zoveel moeite heeft gedaan om deze mensen toch nog een onderdak te bezorgen..
Cookie-instellingen beheren