Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

A58 dicht na ongeluk Vlaketunnel, 13 km file

Toegevoegd: 27-08-2016, 10.21 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 staat momenteel een lange file vanwege een verkeersongeval in de Vlaketunnel bij Kruiningen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.45 uur in de tunnelbuis richting Vlissingen. Vanwege het ongeluk is de snelweg ter plekke volledig dicht. Vanaf de gesloten slagbomen bij de Vlaketunnel staat inmiddels een file van zeker 13 kilometer. Daarom wordt aangeraden een alternatieve route te kiezen.

Voor zover bekend is er overigens alleen sprake van materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (31-8-2016 om 15:31)
Patertje@ Makkelijk om andere de schuld te geven. Hoe je het ook draait of keert de fout zit altijd bij de weggebruiker, die veroorzaken de problemen. Niet Rijkswaterstaat.
M (28-8-2016 om 20:04)
Wat te denken van al die duitsers die remmen voor de tunnel? Ook dat levert extra gevaar op met mensen die onverwacht in gaan halen en wat dies meer zij. Misschien moet de overheid maar eens borden plaatsen met daarop zoiets als: "in onze tunnels gewoon 130" voor mij part nog in het duits er bij ook.
Leon (27-8-2016 om 16:22)
@P: inderdaad. We hebben weinig uitwijk mogelijkheden. Er ligt een parallelweg naast de A58, maar die slibt ook zo dicht als al het verkeer vanaf de A58 die weg op moet. Maar zoals altijd: er zal wel eerst iets heel ernstigs moeten gebeuren, eer er wat veranderd aan de huidige situatie.
Matthijs (27-8-2016 om 16:22)
Elke keer weer ellende in die Vlaketunnel. Van die dozen die hun auto in de ABS trappen omdat ze een tunnel inrijden. Zie het regelmatig gebeuren. Als je dan niet durft te rijden blijf dan gewoon thuis.
Vlissinger (27-8-2016 om 14:10)
Gewoon parallel rijden, kan daar prima. Altijd wat in die tunnel.. het is gewoon een snelweg met een dak erboven, waarom gaat dat fout?
A. Huijser (27-8-2016 om 13:50)
Ongelukken Vlaketunnel vanmorgen. Met enige regelmaat gebeuren er ongelukken in en voor de Vlaketunnel. Nu ben ik veel onderweg geweest. De afgelopen jaren reed ik 50-60K km /jaar. Bijna elke dag door de Vlake tunnel. Wat me daar opvalt, als bestuurder, dat daar de overgang van licht naar donker (dus de tunnel in) erg hinderlijk is. Misschien is het een idee om (zoals in de westerschelde tunnels) over een 50-75 meter van die schaduw rasters ervoor te monteren! Persoonlijk, denk ik, dat dit ongelukken kan voorkomen. Let wel, dat men met een gemiddelde snelheid van 100/120 km die tunnel inkomt rijden, en dat de overgang van licht naar donker heel snel daar is !
Cookie-instellingen beheren