Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser weigert identiteit te geven na botsing

Toegevoegd: 27-08-2016, 12.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding vorige week woensdag op de Rouaansekaai in Middelburg.


Toen een automobilist rond 16.15 uur uit een parkeervak wilde rijden moest hij hiervoor een paar keer steken. Tussen deze manoeuvres in reed er een fietser tegen de rechter voorzijde van de auto. De fietser raakte niet gewond maar weigerde ook zijn identiteit kenbaar te maken.

De auto liep flink wat schade op en de politie is daarom op zoek naar de fietser. Het gaat om een blanke man van 65 tot 70 jaar oud die na de botsing door is gereden in de richting van de Rotterdamsekaai. Hij had grijs haar en zijn grijskleurige opoefiets was voorzien van zwarte fietstassen. Uit de linker fietstas stak een wit opklapstoeltje en de fiets was voorzien van een zwarte, lederen zadelhoes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kritisch (28-8-2016 om 11:13)
De fietser is niet de schuldige maar de automobilist. die maakt een beweging met zijn auto zonder het overige verkeer voorrang te geven. Dus niet de fietser is doorgereden na de aanrijding. De automobilist is zelf verantwoordelijk voor de schade. Van mij zou hij ook geen gegevens krijgen
liesbeth vd bergh (27-8-2016 om 16:45)
Wat ik me van vroeger,,, herinner, is dat een auto die zo'n manouvre aan het doen is, ál het andere verkeer voorrang moet geven, ook voetgangers/fietsers. Deed deze man dat? Of is dat inmiddels ook weer veranderd? Dus dat is één kant van het verhaal, nou de rest nog...
Cookie-instellingen beheren