Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Nog steeds grote vertraging op A58

Toegevoegd: 27-08-2016, 13.00 uur
Foto 5 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (28-8-2016 om 15:45)
@Henk: ja heerlijk die trein. Kom je net uit het vliegtuig, stap je op Schiphol in een rijdende Tena Lady. Die lucht! Werkelijk hoe ze ooit hebben besloten om die treinen van zo'n absorberende stof te voorzien. Die oranje/bruine skai bekleding van vroeger was veel beter. Auto heeft tenminste leren bekleding en bij file rijd je daarna toch gewoon wat harder?
Lezer (28-8-2016 om 09:42)
Niet door vertellen Vlissinger.... gaan ze straks ook binnen door rijden da's nu zo lekker rustig :)
Robert (28-8-2016 om 08:10)
Beste Zeeuws Vlaming !!zijn we de zwarte donderdagen vergeten ,toen door een klein tunnelincidentje de boel tot Zaamslag vast stond ,toen kwam je in heel Zeeuws Vlaanderen niet weg door het afspreken van logische routes door een nep natuurgebied!! En nog een Duits Belgisch probleem is het stug tussen de lijnen rijden op optisch versmalde dijkwerken Daar raken ook dagelijks de auto,s elkaar door de fijne op elkaar afgestemde Europese regels. dus niet he
Rick (28-8-2016 om 07:40)
@J.B. Nee joh, het komt gewoon door met name de Duitsers. Die remmen pertinent bij het ingaan van de Vlaketunnel. En als het dan heel druk is, moet er maar 1 iemand zijn die niet genoeg oplet en het is prijs. Dit soort ongelukken gebeuren zelden in een normale spits. Maar ik ben het wel met Toon eens. Het is redelijk eng dat als er een keer iets goed fout zou gaan op bv Walcheren, we dan als haringen in een ton zitten. Maar dat is op meer plekken. Maasvlakte heeft hetzelfde probleem.
@toon (27-8-2016 om 22:29)
brangstigend ? wtf Zou zeggen gewoon blijven ademen toon da's het beste !
Henk (27-8-2016 om 19:27)
En we willen ook allemaal altijd zo graag met de auto... Wij hadden laatst een hotel + trein, ideaal! Wij stoomden voorbij, en jullie automobilisten stonden heerlijk te genieten van files! En voor de klagers van de trein....bij verstoringen sta je koel, heb je hapje + drankje op het station en NS lost de boel op.
Cookie-instellingen beheren