Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Arrestatie schietpartij, gewonde buiten levensgevaar

Toegevoegd: 28-08-2016, 12.12 uur
Onderzoek op de plaats delict.
Onderzoek op de plaats delict.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft een verdachte aangehouden voor de schietpartij vannacht in Axel. Dat is zojuist bekend gemaakt. Ook is duidelijk geworden dat het slachtoffer niet in levensgevaar verkeert.


De arrestant is een man uit Terneuzen die rond 05.00 uur in zijn woonplaats is aangehouden. Zijn leeftijd is niet bekend gemaakt.  De man is ingesloten. Het slachtoffer is eveneens afkomstig uit Terneuzen. Het gaat om een man van 28 jaar oud. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

Volgens de politie werd hij rond 01.20 uur neergeschoten op de Markt en werd hij vervolgens gewond aangetroffen op het parkeerterrein van de nabij gelegen Albert Heijn-supermarkt. Op de Markt werd vannacht lange tijd onderzoek gedaan door de recherche.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (28-8-2016 om 14:48)
Goed gewerkt politie Terneuzen. De laatste tijd veel goed werk geleverd!
cq (28-8-2016 om 12:58)
Een schiet incident in Axel Zeeuws Vlaanderen, ook hier zijn intrede nu een opmerking betreft inwoners van Oost en West Zeeuws Vlaanderen wie woont nu waar op zijn werkelijke post adres, m.a.w doel ik op de doorsluis woningen Gemeenten moeten hier eens controle op uitvoeren misschien krijgen ze dan eens een beeld wat er werkelijk in hun gemeentes aan de hand is wat er aan criminaliteit ontwikkeld in dit gebied. Het zal niet de laatste schietpartij zijn, ik neem aan dat bij Politie Gemeente,s en dergelijke toch wel bekent is wat de risico gebieden zijn toch?
Cookie-instellingen beheren