Gewonde bij ongeluk Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 30-08-2016, 04.16 uur - Update: 30-08-2016, 13.32 uur

Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - De hulpdiensten zijn in de nacht van maandag op dinsdag met spoed uitgerukt voor een melding van een eenzijdig ongeval bij Sint-Maartensdijk.

Rond 02.20 uur raakte een 21-jarige man uit Sint-Maartensdik met zijn personenauto van de weg, reed enkele tientallen meters over het fietspad en kwam in de berm tot stilstand. Twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter rukten uit. Bij aankomst van de hulpdiensten was de man niet aanspreekbaar maar kon door de ambulancedienst uit de auto worden gehaald. De brandweer en de traumahelikopter zijn dan ook niet meer ingezet.

De gewonde is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Hier is van de man een bloedproef afgenomen. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend. De auto raakte beschadigd en is weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750