Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Politie waarschuwt voor buitenlandse klusjesmannen

Toegevoegd: 30-08-2016, 13.28 uur - Update: 30-08-2016, 16.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie waarschuwt voor buitenlandse klusjesmannen die momenteel actief zijn op Walcheren.


Zij bieden, veelal op agressieve manier, hun diensten aan zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van dakgoten of het schilderen van buitenmuren. Vervolgens maken zich schuldig aan onder andere diefstal, bedreiging en oplichting. De politie ontving de afgelopen paar week meerdere meldingen van personen die op Walcheren en op Schouwen-Duiveland op deze wijze waren opgelicht.

Het aanbieden van diensten gebeurt in sommige gevallen op dusdanig agressieve wijze dat men niet durft te weigeren. Achteraf blijkt het werk niet of zeer slecht gedaan en moet de klant meer geld betalen dan afgesproken. Deze groep wordt 'travellers' genoemd omdat zij veelal geen vaste woon- of verblijfplaats hebben en verblijven op campings.

De groep zou niet illegaal bezig zijn maar toch geeft de politie het advies niet met de mannen in zee te gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fred (30-8-2016 om 16:48)
nee is gewoon nee
Michelle (30-8-2016 om 16:26)
Ben benieuwd wanneer dit wel illegaal zou zijn. Je mag toch óók niet langs de deuren om te collecteren zonder vergunning? In feite doen deze mensen hetzelfde.
Cookie-instellingen beheren