Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Felle brand verwoest woning Terneuzen

Toegevoegd: 31-08-2016, 05.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een woning aan de Juliana van Stolbergstraat in Terneuzen is afgelopen nacht door een brand grotendeels verwoest. Er is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.

De brand ontstond rond 03.30 uur in de keuken aan de achterzijde van de woning. Bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand. De bewoners waren bij aankomst van de hulpdiensten al uit de woning.

Omdat de woning een houten vloer had is de brand korte overgeslagen naar de naastgelegen woning. Deze woning heeft volgens de brandweer waarschijnlijk alleen rookschade opgelopen. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer had rook ingeademd. Het is niet bekend of het de bewoner van het pand is.

Om 04.50 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. Stichting Salvage wordt opgeroepen om bewoners bij te staan bij afhandeling schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750