Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

A58 dicht vanwege gekantelde vrachtauto

Toegevoegd: 31-08-2016, 06.46 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 is ter hoogte van Kapelle de weg richting Vlissingen voorlopig dicht vanwege een gekantelde vrachtwagen. De chauffeur is gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 05.45 uur vlakbij afrit 's-Gravenpolder (35). Na het ongeluk werd de brandweer opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling maar het slachtoffer zou zelf uit de cabine geklommen zijn. De chauffeur van de vrachtwagen is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft wel uit voorzorg schuim aangebracht rondom de combinatie.

De vrachtwagen, geladen met augurken, reed via de berm een talud op en kantelde vervolgens. De lading van de vrachtauto ligt over de rijbaan van de A58 en daarom is de weg ter plekke dicht. Het verkeer moet vanaf de afslag Kruiningen - Yerseke (afrit 33) omrijden via de Oude Rijksweg (N289). Op die omleidingsroute is het echter inmiddels ook al aardig druk.

Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) is de verwachting dat de A58 de komende uren nog afgesloten zal zijn.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (1-9-2016 om 10:10)
Ik dacht dat augurken altijd in potten zaten (?)
Vlissinger (31-8-2016 om 13:53)
@ Jee, dan bent u de ramptoeristen vergeten van Ooooo kijk daar ligt een vrachtwagen op zijn rug even goed kijken zodat ik dadelijk bij de koffie wat leuks te vertellen heb.
Dries (31-8-2016 om 11:51)
Bestuurder. jij leeft nog in de vorige eeuw zeker toen zgn. alles beter was.!!!!!
Vincent (31-8-2016 om 10:44)
Volgens mij gewoon een kwestie van in slaap vallen met de opkomende zon
Jee (31-8-2016 om 10:41)
" A58 afgesloten voor alle verkeer " Wat is nou prioriteit van de instanties omtrent dit ongeluk? Lijkt mij dat die truck mNiet op de rijbaan ligt en geen gevaar vormt voor het overige verkeer? Dus hup z.s.m. de weg ontdoen van augurken schoonmaken die rijstroken en de weg weer open voor de doorstroming van het verkeer. En de berging van die truck kan op een later tijdstip als het niet druk is b.v.b. In de avond/ nachtelijke uren.
Ria (31-8-2016 om 10:33)
Die chauffeur moet vast in slaap zijn gevallen, want met je ogen open krijg je dit onmogelijk voor elkaar. Goed dat er geen ander verkeer bij betrokken is.