Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Botsing drie vrachtwagens op A58

Toegevoegd: 31-08-2016, 11.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - In de file van het ongeval eerder vanmorgen op de A58 ter hoogte van Kapelle zijn later vanmorgen nog eens drie vrachtwagen op elkaar gebotst.


De kop- staartbotsing tussen de vrachtwagens vond plaats ter hoogte van Yerseke. Door de klap schoot de vrachtwagen die werd aangereden door tegen zijn voorganger aan. In het totaal raakten er drie vrachtwagens beschadigd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beschadigde combinaties weggesleept. Er was één rijstrook beschikbaar tijdens de afhandeling van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris74 (31-8-2016 om 14:39)
Altijd als er iets gebeurt, is het niet de schuld van de truckers! Rij zelf ook dagelijks en er zitten veel truckers met de pootjes op t dashboard! Niet op te letten of te spelen met t telefoontje...dus hand in eigen boezem mag ook wel eens!
Vrachtwagenchauffeur (31-8-2016 om 14:09)
Degene die hier allerlei reacties plaatsen over de chauffeurs zouden eens een chauffeur moeten benaderen om te vragen om eens een dagje mee te gaan! Zodat die automobilisten die hier op de chauffeur af zitten te geven het met eigen ogen kunnen zien wat er allemaal bij komt kijken om zo'n voertuig te besturen en vooral anticiperen op het (rij)gedrag van personenauto's! En wees vrachtwagenchauffeurs eens dankbaar! Of kennen we de slogan "zonder transport staat alles stil" niet meer?
ndsd (31-8-2016 om 13:39)
en natuurlijk gebeuren er nooit geen ongelukken of botsingen met personenauto's, aan de reacties te zien!
PK (31-8-2016 om 13:23)
Zijn het nu allemaal oostblokkers of kunnen de Nederlanders ook niet meer op de vrachtauto rijden?
wim (31-8-2016 om 12:29)
Goed bezig chauffeurtjes , lekker treintje rijden achter elkaar met als het even kan zo min mogelijk ruimte tussen je voorganger en gewoon denken van ; we zullen wel zien wat ervan komt...
andewal. (31-8-2016 om 12:22)
Goed zo jongens,5 meter achter elkaar,voetjes op het dashboard en gaan met die banaan,...althans tot zover.
Cookie-instellingen beheren