Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Inzittenden met getrokken wapens uit auto gehaald

Toegevoegd: 31-08-2016, 12.21 uur
De politie in Vlissingen.
De politie in Vlissingen.
© Foto: de schrijvende pers
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Agenten met getrokken wapens hebben dinsdagavond op de Paul Krugerstraat in Vlissingen een auto aan de kant gezet. De politie had een melding gekregen dat de inzittenden een vuurwapen bij zich hadden.


Door middel van een zogenoemde uitpraatprocedure en met getrokken wapens zijn de vier verdachten uit de auto gepraat. Het gaat om een meisje van 15 uit Vlissingen, een meisje van 15 uit Maastricht en twee mannen van 19 en 20 jaar oud uit Vlissingen.

Na controle van de auto bleek de melding loos alarm. De vier inzittenden van de auto konden daarna hun weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (31-8-2016 om 14:21)
Uhm meisjes waren 15, dat is dus minderjarig is daar niet naar gekeken via de heren of de familie van de meisjes??
f (31-8-2016 om 13:16)
Whaahaha wat een waanzin! En er dan nog een stuk over schrijven ook, mét foto! Als ik bij wijze spreken een hekel heb aan mn buurman kan ik m, iedere keer als ie met de auto vertrekt, tot staan laten dwingen door 4 gewapende helden onder verdenking van een vuurwapen in de auto... mvg,f
Cookie-instellingen beheren