Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Vrachtwagen A58 Kapelle geborgen

Toegevoegd: 31-08-2016, 23.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De A58 is vanavond en vannacht ter hoogte van Kapelle in de richting van Vlissingen afgesloten om een vrachtwagen uit de berm te takelen. De truck met augurken raakte vanmorgen van de weg en kantelde.


Ter hoogte van van de afslag Kapelle moet het verkeer van de snelweg af en de omleidingsborden volgen. De afsluiting duurt naar verwachting tot donderdagochtend 06:00 uur.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft samen met aannemingsbedrijf Hoondert de combinatie geborgen. Nadat de augurken waren opgeruimd is met behulp van een telekraan de oplegger op een dieplader gezet. De truck is vervolgens op een bergingsauto getakeld. De opruimwerkzaamheden zijn op dit moment nog in volle gang.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (1-9-2016 om 11:00)
Is er iets bekend over de chauffeur, hoe gaat het met hem?