Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
90 files van totaal 338 km

Vrijspraak voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 01-09-2016, 15.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank heeft donderdag de 30-jarige ex-Vlissinger A. B. ontslagen van rechtsvervolging van een poging doodslag op een medebewoner van de woning waarin hij verbleef. Er was een gevangenisstraf van vijftien maanden geëist.


B. stak op 4 maart 2012 de man met een mes in diens maagstreek. Het slachtoffer liep daarbij perforaties in de alvleesklier, maag, darm, lever, milt en long op. Volgens het slachtoffer zou B. voor geluidsoverlast hebben gezorgd. Er vielen over en weer verwijten en het slachtoffer ging de politie bellen.

Kort daarna bonsde hij op de deur van de Vlissinger, trapte de deur in, stapte de kamer binnen en binnen enkele seconden kreeg hij een mes in de buik gestoken. Volgens B. had hij in paniek en uit noodweer gehandeld. De rechtbank is het daarmee dus eens.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ordeel (2-9-2016 om 09:26)
Ja want je kent het hele verhaal cerebrus? Niet zo snel oordelen. Niemand weet hoe het gegaan is. Alleen die 2.. Dus niet gelijk zo lopen blèren
Cerebrus (1-9-2016 om 16:28)
Huh? B. stond dus duidelijk al met een mes te wachten. En dat is ineens proportioneel geweld? Heel bijzonder. Maarja, met de huidige "rechtspraak" kijk ik nergens meer van op.
Cookie-instellingen beheren