Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Motorrijder botst tegen kruiwagen op A58

Toegevoegd: 02-09-2016, 09.59 uur
Deze kruiwagen was de boosdoener. De politie is op zoek naar de eigenaar.
Deze kruiwagen was de boosdoener.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 bij Kapelle is dinsdag een 58-jarige motorrijder uit Goes onderuit gegaan nadat hij tegen een kruiwagen was gereden die iemand onderweg was verloren.


De man reed rond 17.30 uur op zijn motor door de Vlaketunnel in de richting van Goes. Toen hij de tunnel uitreed zag hij een personenauto voor hem voor iets uitwijken. Het bleek om een gele kruiwagen te gaan die midden op de weg lag. De motorrijder kon echter niet meer op tijd uitwijken en botste tegen de kruiwagen.

Door de klap kon de Goesenaar zijn motor niet meer recht houden en ging hij onderuit. "Wonder boven wonder heeft hij hieraan slechts lichte verwondingen overgehouden", zo zegt de politie. Zowel de personenauto als de motor hebben door dit incident flinke schade opgelopen en moesten door een bergingsbedrijf worden getakeld.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de gele kruiwagen en vraagt deze om zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844 of op het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (5-9-2016 om 16:51)
Sorry Andre, dat heb ik niet gezien dat je de kruiwagen van de rijbaan heb gehaald. Was denk ik bezig mijn motor van de rijbaan te halen samen met nog andere mensen. Zag na een tijdje de politie de kruiwagen aan de overkant van de rijbaan weghalen. Zo doende mijn reactie, mijn welgemeende excuses. Wil bij deze iedereen bedanken voor de hulp die ik gehad heb.
André (4-9-2016 om 12:59)
Politie was niet te zien. Het was net gebeurd. Kruiwagen lag gewoon nog op de rijbaan en ik heb hem aan de kant gezet zoals je kan zien op de foto. Ik ga me niet melden als getuige want dat slaat nergens op wat je nu zegt. Gelukkig zijn er geen erge slachtoffers gevallen!
Ger (3-9-2016 om 11:44)
Wat is hier grappig, volgens mij was het de politie die de kruiwagen van de rijbaan heeft gehaald en niemand anders. Ik kan het weten want ik was er zelf bij, ben er met 130km p/u tegen aan gereden. Wat dus niet zo grappig is. U heeft dus alles gezien ,dan neem ik aan dat u zich ook gemeld heeft als getuige.
connie (3-9-2016 om 11:22)
Hallo Andre Kun je me ook vertellen wat er zo grappig is aan jou reactie?
André (2-9-2016 om 22:01)
Grappig. Deze kruiwagen heb ik hier neergezet. Ik zag inderdaad veel auto's uitwijken en ben zelf gestopt om de kruiwagen van de rijbaan af te halen en neer te zetten. Ik heb wel een motorrijder op de vluchtstrook gezien met een paar gestopte auto's maar wist niet dat hij gevallen was. Gelukkig is het goed afgelopen!
MDB (2-9-2016 om 21:54)
Zijn ladder ligt er waarschijnlijk ook nog. Daar reden we ons gisteren (donderdag 1 sept) bijna stuk op. 2 auto's voor mij ook een politieauto. Die stopte ook niet om er iets aan te doen. Misschien heeft hij gebeld voor hulp. Laten we het hopen dat niemand veel schade heeft.
Cookie-instellingen beheren