Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij brand in oud horecapand

Toegevoegd: 03-09-2016, 05.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een brand in voormalige café-restaurant De Roode Leeuw in Nieuw- en Sint Joosland is vannacht iemand gewond geraakt.


Rond 03.45 uur werd de brand ontdekt in de keuken van het pand aan de Veerweg. Omdat er mogelijk nog een persoon binnen was is er opgeschaald naar middelbrand. De politie, die als eerste ter plaatse was, heeft het slachtoffer met behulp van een lange buis van de bovenverdieping naar beneden gehaald. De man is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Nadat de brand geblust was kon de brandweer rond 04.35 uur het sein brandmeester geven. Het pand is vervolgens geventileerd. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. In het totaal zijn er twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (3-9-2016 om 20:36)
Is nogal raak de laatste tijd met al die branden hoor,zou bijna denken dat er een pyromaan bezig is.
omwonende (3-9-2016 om 17:30)
Wat deed dat persoon daar binnen, dat pand staat al zeker 1,5 jaar leeg..
Cookie-instellingen beheren