Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Paraglider neergestort Duinweg Zoutelande

Toegevoegd: 03-09-2016, 11.46 uur - Update: 03-09-2016, 12.58 uur
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Bij het strand aan de Duinweg in Zoutelande is zaterdag aan het einde van de ochtend een paraglider zijn neergestort.


De melding van het ongeval kwam rond 11.35 uur binnen. Er zijn twee ambulances, een traumahelikopter en een kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM opgeroepen. Ook de brandweer is met diverse voertuigen uitgerukt.

Rond het middaguur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dat het slachtoffer was gelokaliseerd en naar een ziekenhuis zou worden gebracht. De brandweer, traumahelikopter en KNRM zijn niet meer ingezet. De gewonde man is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (3-9-2016 om 16:16)
Paraglider veel STERKTE, de andere (onnozele) reacties, tja...
Kees (3-9-2016 om 14:56)
Hoezo Jan? Verzekering betaalt in dit geval dan alleen de schade aan zijn spullen. Ambulance en redding en ziekenhuiskosten zijn normaal al gedekt. Alleen als hij invalide zou raken zou een extra invaliditeits- verzekering vooraf aan te raden zijn. Maar dat doen sporters meestal al. Voetballers verzekeren de knieën b.v.
Ikke (3-9-2016 om 14:50)
Ik hoop dat de verwondingen meevallen Hopelijk komt hij er zonder blijvend letsel vanaf Pffff daar denk je eerst aan, verzekering is latere zorg lijkt mij
Alex (3-9-2016 om 13:39)
Ik zit te wachten tot de azijnzeikers weer komen over hoe gevaarlijk dit is en blablabla Ik hoop dat het goed gaat met hem/haar en dat hij/zij nog vele uren mag genieten van zijn/haar sport.
Jan (3-9-2016 om 11:57)
ik hoop dat hij goed verzekerd is voor gevaarlijke sporten
Cookie-instellingen beheren