Weerbericht:
Hier en daar regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politie Zeeland houdt aanrander aan in Goes

Toegevoegd: 07-06-2006, 23.36 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Politie Zeeland heeft gisteren een 25-jarige man uit Goes op heterdaad aangehouden in verband met diverse aanrandingen.

Tussen 10.45 en 19.45 uur zijn diverse kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 15 jaar door deze man aangerand. De man kon in de avond worden aangehouden in de Tol in Goes. Het bleek om een patiënt te gaan uit het psychiatrische ziekenhuis in Goes, waar hij ’s morgens onvrijwillig was vertrokken.

Gedurende de dag kreeg de politie diverse meldingen van ouders dat hun kind door een onbekende man was aangerand. De feiten vonden plaats op diverse locaties in Goes.

De politie heeft vandaag zeven aangiften opgenomen. De man is teruggebracht naar het gesloten gedeelte van het psychiatrische ziekenhuis, waar hij verder wordt behandeld. De politie doet nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren