Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie verhindert opzetten wietkwekerij boerderij

Toegevoegd: 06-09-2016, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De politie heeft maandagavond in Westdorpe twee mannen aangehouden die vermoedelijk van plan waren om in een leegstaande boerderij een wietkwekerij in te richten.


Agenten werden even voor 23.00 uur naar de Zeedijk gestuurd omdat daar personen zouden rondlopen in een leegstaande boerderij. Eénmaal ter plekke reed er net een voertuig weg. De bestuurder kreeg een stopteken en de auto werd aan een controle onderworpen.

Op de achterbank en in de kofferbak bleken goederen te liggen die gebruikt kunnen worden voor het opbouwen van een hennepkwekerij. Nadien werden ook in de leegstaande boerderij nog enkele spullen gevonden die voor wietteelt kunnen worden gebruikt.

De bestuurder en zijn passagier, mannen van 25 en 27 jaar oud en beiden afkomstig uit Terneuzen, zijn aangehouden op verdenking van voorbereidingshandelingen voor het opzetten van een hennepkwekerij. De twee zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (7-10-2016 om 10:55)
Domme actie volgens mij, nu is het ,,vermoedelijk", beter was geweest observeren en op een later tijdstip overgaan tot arrestatie. Nu zitten er heel veel manuren in en die vogels gaan waarschijnlijk vrij uit omdat er te weinig bewijs aangevoerd is. En de gemeenschap draait weer op voor de kosten.
k (6-9-2016 om 13:20)
goh toevallig, zou er een samenwerkingsverband zijn tussen terneuzen en brabant?? politie open jullie ogen dit is wel heel toevallig
Cookie-instellingen beheren