Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flink wat schade bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 06-09-2016, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is dinsdag aan het einde van de ochtend flink wat schade ontstaan. Een vrouw raakte lichtgewond.


Het ongeluk gebeurde rond 11.20 uur op de kruising van de Mortiereboulevard en de Fagotweg. Ter plekke kwam een kleine bestelauto in botsing met een personenauto. De ambulancedienst heeft één van de betrokkenen onderzocht maar de vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De beide voertuigen liepen schade op. De bestelauto had schade aan de rechter zijkant, de personenauto liep met name schade op aan de voorzijde. De oorzaak van de botsing is vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750