Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Pepperspray ingezet bij inbeslagname honden

Toegevoegd: 06-09-2016, 15.57 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - De politie heeft vandaag in Grijpskerke twee honden in beslag genomen. Hierbij is pepperspray gebruikt.


Volgens een woordvoerder van de politie gingen agenten af op een melding dat twee honden, een Stafford en een Pitbullachtige, zonder toezicht los zouden lopen. Dit zou al eens vaker gebeurd zijn en buurtbewoners maakten zich zorgen om het welzijn van de dieren en hun gedrag.

Toen de politie arriveerde liepen de dieren op een veld. Ze bleken vrij in en uit de tuin van hun baasje te kunnen lopen. Toen de politie de dieren wilde vangen gingen deze er vandoor. Ze besprongen vervolgens een vrouw die op straat liep. Toen de politie dichterbij kwam kwamen de dieren op de agenten af. Hierop werd pepperspray gebruikt.

Na de inzet van pepperspray dropen de honden af en vluchtten ze de woning van hun baasje in. De dierenambulance werd gebeld en de dieren werden in beslag genomen op verdenking van verwaarlozing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (2-10-2016 om 07:02)
@terneuzenaar, daarom dat een gewoon gezin deze beesten niet moet hebben, ze gebruikt worden als vechthond of als drugs bewaak hond. deze honden zijn zeer dominant en dat wil je niet in een gezin zeker niet met kleine kinderen want die zal het beest domineren ook zijn ze erg druk dus meschien moet je zelf eens ff trug de boeken in ipv mooipraatjes van een fokker te geloven, die wil ook alleen geld verdienen
dierenvriend (28-9-2016 om 21:11)
Hopelijk krijgen deze twee honden een nieuwe baas die goed hun zorgt. Afschuwelijk dat mensen hun dieren verwaarlozen en deze honden zijn er weer de dupe van. Deze honden worden niet met een gestoord gedrag geboren.
johanna (24-9-2016 om 12:32)
er moet door de baas goed worden opgelet en dat gebeurd jammer genoeg te weinig . en als ze echt niet te vertrouwen zijn doe ze dan als je het dier uitlaat een muilkorf voor . maar de grootste schuld ligt bij de bazen ,en dat is jammer .een hond word meestal zo gemaakt . en men staat er niet bij stil wat dit voor gevolgen heeft .
Stafford eigenaar (7-9-2016 om 23:55)
Zegt genoeg Jack? Wie zegt overigens dat ik een vrouw ben, en agressief.. ik? Als jij over domheid gaat praten, ga eerst even terug de schoolbanken in om fatsoenlijk Nederlands te kunnen schrijven.
jack (7-9-2016 om 21:11)
Staffort eigenaars onfatsoenlijke reactie tegen Sonja zegt genoeg . Over dom gesproken! Hopelijk heeft haar hond een beter karakter. Weinig hoop met zo, n agressieve bazin. Toedeloe!
Cerebrus (7-9-2016 om 13:15)
Weg met dat soort honden. Ze komen altijd bij de verkeerde mensen terecht.
Cookie-instellingen beheren