Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder laat gewonde fietsster achter

Toegevoegd: 07-09-2016, 09.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding in Goes is vrijdagochtend iemand gewond geraakt. De veroorzaker is doorgereden. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.


Een 44-jarige vrouw uit Kortgene fietste rond 11.30 uur over het fietspad langs de Westhavendijk tussen Goes en Wilhelminadorp. Toen ze ter hoogte van het fietstunneltje fietste, kwam er vanuit de richting van Wolphaartsdijk een scooter aangereden die ook het tunneltje inreed.

De bestuurder van de scooter belandde op de verkeerde weghelft en een aanrijding was het gevolg. De fietsster sloeg over de kop en kwam ten val. Ze liep lichte verwondingen op en haar fiets raakte beschadigd. De bestuurder van de scooter reed volgens de politie door zonder zijn gegevens achter te laten of verder te informeren naar de toestand van de vrouw.

Het slachtoffer heeft kunnen zien dat de bestuurder van de scooter een zwarte integraalhelm op zijn hoofd had. Ook had hij zwarte, of in ieder geval donkere bovenkleding aan en droeg hij een iets lichtere broek. De politie is op zoek naar zowel de bestuurder van de scooter als getuigen van de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren