Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 33 km

Vrouw gewond bij fietsongeluk Oost-Souburg

Toegevoegd: 07-09-2016, 20.53 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is woensdagmiddag een vrouw gewond geraakt bij een fietsongeluk.


Het slachtoffer kwam rond 14.05 uur ten val bij de kruising van het Oranjeplein met de Lekstraat en de Burgemeester Stemerdinglaan.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee (9-9-2016 om 18:05)
Voor het project Burg. STEMERDINGLAAN is een ruime subsidie door Brussel betaald. De vorm afwerking en veiligheid was van ondergeschikt belang. Zoals Brussel het wilde is de straat geworden en de Vlissingen ging natuurlijk voor de subsidie omdat ze de zon ongeveer niet zien opkomen van de schuld.
Soubienogwat (8-9-2016 om 12:37)
Inderdaad Botje,levensgevaarlijke kruising zeker voor fietsers volstrekt onoverzichtelijk en je bent enorm kwetsbaar ,volwassenen hebben hier al moeite mee laat staan kinderen.Hier gaan werkelijk doden vallen als er niets gewijzigd wordt maar vrees dat dit al ingecalculeerd is,de ontwerper is deze groep weggebruikers vergeten zou je bijna denken maar haaientanden zouden al wat meer duidelijkheid scheppen . Mevrouw van de val,ik wens u beterschap en sterkte toe!
Ine (7-9-2016 om 23:46)
idd Botje: gewoon de haaientanden terug zetten want veel mensen -zowel automobilisten als broomers en fietsers- weten nu geen raad met deze kruising.
Botje (7-9-2016 om 21:57)
Je kon er op wachten daar...levensgevaarlijke kruising, en daar is dan zoveel geld aan uitgegeven.
Cookie-instellingen beheren