Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist Axelsestraat reed zonder rijbewijs

Toegevoegd: 08-09-2016, 11.11 uur
De fietsster raakte gewond en is per ambulance afgevoerd.
De fietsster raakte gewond en is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De automobilist die gisteren op de Axelsestraat in Terneuzen een fietsster aanreed had te veel alcohol gedronken. Hij bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Dat zegt de politie.


Zowel de fietsster als de automobilist reden rond 15.20 uur over de Axelsestraat toen ze tussen de kruisingen met de Oranjestraat en de Leliestraat met elkaar in botsing kwamen. De fietsster, een 53-jarige vrouw, raakte gewond. Ze werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist, een 54-jarige man, moest na de botsing een blaastest afleggen. "Hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Hij was ook niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De verdachte is hierop aangehouden. Hij is 's avonds na verhoor weer in vrijheid gesteld", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fred (8-9-2016 om 12:10)
gedronken, geen rijbewijs, dus niet verzekerd, wie gaat deze vrouw schadeloos stellen ?
John (8-9-2016 om 11:45)
Foei ,dat wordt weer tuintjes schoffelen ,niet meer doen hoor