Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli landt na melding Vlissingen

Toegevoegd: 08-09-2016, 23.06 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is donderdagavond bij Arnemuiden geland na een melding in Vlissingen.


Rond 20.35 uur werd een medische noodsituatie gemeld aan de Vrijburgstraat. Hierop werden al snel twee ambulances en het traumateam opgeroepen. De helikopter kwam echter niet ter plekke in Vlissingen maar vloog naar Arnemuiden. Daar landde het team bij de rotonde naast het Shell-tankstation bij de Langeweg.

De patiënt werd onder politiebegeleiding per ambulance naar Arnemuiden gebracht. De trauma-arts is hierna meegereden in de ambulance naar het ziekenhuis in Goes. Ook hierbij reed de politie mee. De helikopter is even later opgestegen om naar het ziekenhuis te vliegen. Bij het landen en opstijgen bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) stond de brandweer van Goes stand-by (onderste foto's).


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren