Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Aanrijding op Westerscheldetunnelweg bij Borssele

Toegevoegd: 07-06-2006, 23.44 uur
Door: Politie Zeeland

BORSSELE - Op de Westerscheldetunnelweg ontstond woensdag om 18.40 uur een aanrijding.

Een onbekend gebleven automobilist remde voor een paar overstekende eenden. Om een aanrijding te voorkomen week een daarachter rijdende 37-jarige Roosendaalse bestuurder van een bedrijfsauto vanaf de linkerrijstrook uit naar rechts en kwam in botsing met een schuin naast hem rijdende vrachtwagen- combinatie, bestuurd door een 38-jarige man uit Haastrecht.

Achter de bedrijfsauto reed een 40-jarige man uit Schiedam. Hij kon tijdig stoppen, maar een daarachter rijdende vrachtwagencombinatie, bestuurd door een 44-jarige man uit Krimpen aan den IJssel reed hard tegen de auto van de 40-jarige man.

Deze twee laatste bestuurders liepen nekklachten op en zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Na controle konden zij het ziekenhuis weer verlaten. Het ongeval vond plaats op de route vanaf richting Terneuzen in de richting van Middelburg.

Alle betrokken voertuigen raakten beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren