Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Vermiste Duitse man aangetroffen

Toegevoegd: 11-09-2016, 10.18 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De vermiste Duitse man waarnaar vannacht ook op de Oosterschelde werd gezocht is terecht. Dat meldt de politie via Burgernet.


Kort voor middernacht werd alarm geslagen omdat de man van de Zeelandbrug zou dreigen te springen of dit reeds gedaan zou hebben. Verschillende boten gingen vervolgens naar de man op zoek. Ook werd zijn signalement verspreid via Burgernet.

Rond 08.00 uur meldde de politie dat de man was aangetroffen. Volgens de politie verkeerde hij in goede gezondheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andere Kees (12-9-2016 om 08:01)
@Kees: wie denk je dat die melding doet? Niet een willekeurige voorbijganger hoor, maar familie. De burgernetmelding was van 01:02 uur. En de melding dat de man is aangetroffen van 7 uur later. Die man heeft dus een hele nacht rondgezworven, zonder dat jij en ik zijn (medische) achtergrond kennen.
Kees (11-9-2016 om 11:57)
Bravo voor politie en andere hulpdiensten om gelijk te gaan zoeken. En gelukkig is hij gevonden aan was er niets aan de hand. Broodje aap verhaal dus de melding aangezien de persoon in blakende gezondheid is terug gevonden en niets mankeerde. Maar beter voor niets uitgerukt als te laat. Hoewel als iemand springt moet je hem er toch uitvissen, meestal na 2 dagen
Cookie-instellingen beheren