Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ramt geparkeerde auto's Souburg

Toegevoegd: 12-09-2016, 01.28 uur - Update: 12-09-2016, 15.26 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een 23-jarige automobilist uit Oost-Souburg heeft vannacht in zijn woonplaats enkele geparkeerde auto's beschadigd. Hijzelf is gewond geraakt.


De man reed rond middernacht over de Bermweg, komende vanaf de zijde bij de Sloebrug en gaande in de richting van het station. De automobilist reed tegen de stoeprand en raakte via de bosschages een Mercedes C200. Vervolgens werd een Fiat 500 geraakt die hierdoor tegen een derde auto botste.

De bestuurder reed na het ongeluk door. Hij kwam echter niet ver want verschillende ruiten lagen aan diggelen en ook had hij een band lek gereden. De man parkeerde zijn voertuig in de Stuart Makkerstraat. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om hem te onderzoeken. Of hij ook daadwerkelijk gewond was, is niet bekend. Zijn Peugeot is in ieder geval zwaar beschadigd geraakt.

Volgens de politie verklaarde de man dat hij met twee passagiers in de auto had gezeten en dat hij plotseling de macht over het stuur was verloren. De politie heeft wel een vermoeden over de toedracht. “Omdat de Bermweg een 30-km zone is kan het eenvoudigweg niet anders zijn dan dat dit ongeval met een veel hogere snelheid is gebeurd. Daarom is het rijbewijs van de man ingevorderd.” Het CBR zal een onderzoek instellen naar de rijvaardigheid van de Souburger.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750