Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schietpartij op strand Bruinisse, 2 arrestaties

Toegevoegd: 12-09-2016, 22.36 uur - Update: 13-09-2016, 01.22 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op een strand bij Bruinisse zijn maandagavond schoten gelost tijdens een schietpartij. Er zijn inmiddels tenminste twee mensen aangehouden.


Volgens de politie is er bij de schietpartij niemand gewond geraakt. Een woordvoerder laat weten dat rond 20.00 uur een eerste melding binnenkwam maar dat pas rond 21.30 uur duidelijk werd dat er geschoten was.

Rond 20.45 uur stuurde de politie al een Burgernetbericht uit met de oproep om in het centrum van Bruinisse uit te kijken naar een man met ontbloot bovenlichaam. De politie heeft inmiddels bevestigd dat dit één van de arrestanten is.

Een getuige meldde rond 21.45 uur dat er politiemensen rondliepen in kogelwerende vesten. Een ander liet rond 22.15 uur weten dat het strand was ontruimd omdat een gewapende man met ontbloot bovenlijf zou rondlopen. Die informatie lijkt dus te kloppen.

Op het strand is vervolgens door agenten gezocht naar kogelhulzen. Hierbij is ook een politiehond ingezet. Rond 00.30 uur is deze zoektocht zonder resultaat gestopt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark de Jager (13-9-2016 om 17:05)
@Patertje ik heb in Nieuwerkerk ook een kogel gevonden vandaag en afgeleverd bij de politie. Lijkt me dus wel dat er geschoten is.
Patertje (13-9-2016 om 09:24)
jajaja drukte om niks denk ik, zal wel iemand zijn geweest die vuurwerk gooide ofzo.. Als je schiet liggen er echt wel hulzen op het strand dan hoor..