Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 328 km

Zwaargewonden bij botsing met trekker

Toegevoegd: 13-09-2016, 08.57 uur - Update: 13-09-2016, 13.20 uur
Foto 10 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuws meisje (13-9-2016 om 13:40)
Moeder en dochter zijn gelukkig weer thuis, zoon ligt nog in het ziekenhuis met gebroken been. Ken de situatie ter plekke maar al te goed (woon er vlakbij) en als de zon daar net over de bomen heen piept wordt je simpelweg enorm verblind. Gelukkig is het al met al dus nog redelijk goed afgelopen voor alle betrokkenen, ik wens ze een voorspoedig herstel toe, zowel fysiek als mentaal
Vlissinger (13-9-2016 om 11:33)
Dit zie je vaker. Het is simpelweg onverantwoord en dom om zo hard te rijden met laagstaande zon. Je ziet soms helemaal niks en dan toch die gok nemen met risico voor jezelf en anderen. Dit is één van de redenen waarom fietsers van achter aangereden worden met regelmatig dodelijke afloop. Sterkte voor de slachtoffers.
patertje (13-9-2016 om 09:28)
triest zo'n ongeval natuurlijk maar wel goed omschreven in tekst zo '' mede als gevolg misschien van laagstaande zon '' .. Want je kunt natuurlijk nooit de zon de schuld geven als de zon fel is.. Anders zouden verzekeringsmaatschappijen de zon moeten aanklagen als het schuld van de natuur zou zijn .. Gewoon niet in de zon kijken als hij laagstaat of fel is en bij twijfel rustig stoppen.. Langs het felle licht heen focussen, word je ook geleerd met rijlessen.. Indirect kijken dus NIET direct in de zon..
Cookie-instellingen beheren