Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 167 km

Gewonde na val uit kabelbaan Vlissingen

Toegevoegd: 13-09-2016, 16.15 uur
De hulpdiensten in de Bloemenlaan in Vlissingen.
De hulpdiensten in de Bloemenlaan in Vlissingen.
© Foto: De schrijvende pers
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is op een speelplaats in Vlissingen een persoon gewond geraakt nadat hij vermoedelijk uit een kabelbaan was gevallen.


Het ongeval vond rond 14.30 uur plaats in de Bloemenlaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de gewonde naar het ziekenhuis te brengen.

Over de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het ongeval is nog niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (13-9-2016 om 22:55)
Is zeker niet de eerste. Ik zag een week of 2 geleden een kleine meid met een heftige bloedneus voorbij komen. Ik woon recht tegenover de speeltuin. Ze geven elkaar een goede afzet zodat ze extreem hoog komen. Levensgevaarlijk! Tis ook een hangplek in de avond voor de jeugd! En ze rijden als debielen in de bloemenlaan. Zeker sinds dat er een snelheidsmeter neer gezet is. Het lijkt wel een sport om daar zo hard mogelijk voorbij te gaan. Dat gaat geheid fout vroeg of laat
Cookie-instellingen beheren