Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij botsing met trekker

Toegevoegd: 13-09-2016, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-GRAVENPOLDER - Een bestuurder van een brommer is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Koedijk in 's-Gravenpolder.


Even na 19.30 uur kwam de bestuurder in botsing met een trekker met aanhanger. De brommer kwam onder de aanhanger terecht en de bestuurder raakte zwaargewond. Naast twee ambulances is er een traumahelikopter ter plaatse geweest voor medische assistentie. De gewonde is met zwaar letsel met de helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De bestuurder van de trekker bleef ongedeerd.

Om de toedracht van het ongeval de achterhalen is de politie een onderzoek gestart. Vanmorgen raakten er in Wissenkerke ook al drie personen gewond na een botsing met een trekker.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vrouw van (16-9-2016 om 09:17)
Zou erg fijn zijn als mensen niet zo snel oordelen, indien je het verhaal achter het ongeluk niet weet. Hoe moet je met zo'n vracht op een dijk een brommer op jouw weghelft ontwijken die jou niet ziet? We zijn erg blij dat we inmiddels vernomen hebben dat het met het slachtoffer redelijk goed gaat en buiten levensgevaar is.
Aan de kant (16-9-2016 om 07:39)
@iikke, deze tractor ging toch heel goed aan de kant, en staat bijna in de sloot. De tractor heeft de bromfiets wel aan zien komen, dus ging de tractor aan de kant, zo je kunt zien op alle foto's. Maar klaarblijkellijk ging de tractor niet genoeg aan de kant, om een bromfiets te laten passeren. Geen oordeel dus, over al die tractoren, want in dit geval sla je de plank volledig mis.
Anoniem (15-9-2016 om 21:01)
Iedereen wijst gelijk naar trekkerchaufeur zonder te weten wat de oorzaak is geweest. In dit geval kon de trekkerchaufeur er helemaal niets aan doen en heeft gedaan wat hij kon. Bromfietser die totaal de trekker niet gezien heeft omdat hij niet oplette. Dus hou alle beschuldigingen alstublieft voor je als je totaal niet weet wat er op gedaan heeft.
RA Witte (14-9-2016 om 20:35)
Ook ik ga gewoon opzij voor een tractor of vrachtwagen, of ik blijf er achter rijden; hoe irritant langzaam ze soms ook kunnen gaan. Maar inderdaad; je verliest het altijd tegen zo'n groot gevaarte. Veel sterkte voor de jongen; hoop dat hij er terug bovenop komt!
ikke (14-9-2016 om 17:24)
Ik maak het dagelijks mee. Trekkers rijden als idioten, zonder lichten en gaan echt niet aan de kant voor fietsers en brommers. Er zou eens beter moeten worden gecontroleerd. Sterkte voor het slachtoffer
Ja-Ja (14-9-2016 om 10:55)
Tip voor Fietsers en Brommer. Wat ik doe als fietser. Zie ik op een smalle weg een tractor of een grote vrachtauto aan komen, of achter me komen, dan stop ik en ga aan de kant staan. Laat ze voorbij gaan en heel soms groeten ze je daar voor. Daarna fiets ik weer verder.Tijdsverlies +/- 10 sec. Als "Zwakkere"verkeersdeelnemer verlies je het altijd.
Cookie-instellingen beheren