Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op A58 bij Lewedorp

Toegevoegd: 14-09-2016, 12.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Lewedorp zijn vanmorgen drie voertuigen beschadigd geraakt.


Het ongeval vond rond 10.15 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen ter hoogte van hectometerpaaltje 161,1. Een automobilist die op de rechterrijstrook reed werd ingehaald door een andere auto. Op het moment van inhalen kwam deze automobilist vanaf de rechterrijstrook naar links en botste met de auto die daar reed. Vervolgens werd bij de botsing nog een derde voertuig aangetikt wat schade opliep. Één van de betrokken voertuigen kwam in de middenberm tot stilstand.

Voor het ongeluk werd naast een ambulance ook de brandweer opgeroepen. De brandweer is niet meer ingezet. Volgens de politie raakte er niemand gewond. Het verkeer kon tijdens het ongeluk passeren over één rijstrook. Dit zorgde voor een korte file.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee (17-9-2016 om 22:04)
Het is meer dan tijd dat rijscholen meer laten oefenen op autosnelwegen want velen hebben te weinig ervaring in het vlot en veilig rijden op autosnelwegen. De limiet van 120 km per uur moet weer terug. Graag een tolerantie tot 130, maar daarboven meteen een fikse bekeuring. Ook de politie moet zijn verstand gebruiken en niet met enorme snelheden over de autoweg rijden. Slecht voorbeeld.
AntiGSM (15-9-2016 om 12:50)
Inderdaad erg veel ongelukken overal! Heel veel smartphone misbruik waar nauwelijks op gecontroleerd wordt en velen hebben niet het fatsoen om de richtingaanwijzers fatsoenlijk te beruiken, ze zijn tenslotte bedoelt om aan je medemens te laten zien wat je van plan bent! Als ik werkelijk 130 rijdt dan wordt ik daar zelden ingehaald dus het valt beste mee met de snelheid. Houd er rekening mee dat vele tellers bijna 5-10 km overdrijven op deze snelheid. Door het smrtphone misbruik krijg je alle mogelijke ongelukken, geen richting aangeven, niet op voorligger letten enz enz.
grensarbeider (14-9-2016 om 18:54)
Het valt me al langere tijd op dat richtingaanwijzers een hele dure optie zijn bij auto's. Daarom worden ze er vaak niet bij besteld... Of "vergeten" heel veel automobilisten wellicht richting aan te geven??
T4 (14-9-2016 om 18:16)
Dit bericht is voor iedereen. De laatste tijd gebeuren er steeds meer Ongelukken op de A58 elke dag. Mensen die te hard rijden. Op hun telefoon zitten te kijken. Bumper kleven. Lekker de macho wil uit hangen. Je kan het zo gek niet bedenken of het gebeurt. Misschien dat deze mensen geen behoefte hebben om de feestdagen die er aan komen met familie te vieren. Maar ik wel. Of gaat het lampje bij jullie pas aan als je straks alleen zit om dat je dierbare is aangereden door een ander. !!!!!
kee (14-9-2016 om 18:12)
ongevallen en files op de a58 in zeeland helaas is er geen inhaalverbod voor vrachtwagens ,en zijn er helaas heel veel mensen die geen 120/130 rijden maar wel gaan inhalen met een slakkengang ,dit leidt tot remlichten van de doorrijders mensen gas bij tijdens inhalen en vooruit kijken ,zie je een vrachtwagen voor je rij dan niet tot de achterbumper daarvan maar pas je snelheid aan aan de linkerbaan en haal dan in zo verloopt eea veel soepeler.
toon (14-9-2016 om 13:27)
De laatste tijd valt het ne op dat er steeds meer mensen vergeten even over hun linkerschouder om te kijken voordat ze naar de linkerbaan gaan. Ze vertrouwen teveel op hun spiegel en dat er een blinde hoek is? Nooit aan gedacht zeker. Meer een blinde vlek on hun hoofd denk ik.
Cookie-instellingen beheren