Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

File door gekantelde paardentrailer op A58

Toegevoegd: 14-09-2016, 15.17 uur - Update: 14-09-2016, 16.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Een gekantelde paardentrailer heeft vanmiddag voor veel oponthoud op de A58 bij Rilland. Het verkeer richting Bergen op Zoom kwam in een file van ongeveer vijf kilometer terecht.


De hulpdiensten werden even na 13.00 uur met spoed opgeroepen voor het ongeval. Volgens de politie zaten er in de trailer twee pony's. De paardentrailer werd getrokken door een stationwagen. Een pony die in de trailer werd vervoerd is ongedeerd uit de kar gehaald. Een tweede pony lag bij aankomst van de hulpdiensten levenloos op de grond.

Er is een veearts gebeld die snel ter plaatse was. Na hulp van de arts is het dier weer overeind gekomen. Beide dieren zijn naar de parkeerplaats even verderop gebracht. Hier zijn ze opgehaald door een andere trailer.

De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
motormuus (16-9-2016 om 14:14)
Hoe verzinnen ze het om zo een trailer te bergen. De extra schade die nu veroorzaakt is ging ik toch verhalen op de berger. zet die trailer toch eerst op zijn wielen. dan rol je hem zo de wagen op.. duurt niks langer.
Ko Eversdijk (15-9-2016 om 19:57)
Wel een goede dierenarts, als hij een levenloos paard weer op de been kan helpen!!
Anja (15-9-2016 om 07:51)
Niet alleen met paardentrailers rijden ze te hard ook met gewone aanhangers en met caravans zie je dat vaak. Maar als je levende dieren vervoerd moet je helemaal voorzichtig zijn. Maar aangezien de oorzaak niet bekend is kan hier niet over geoordeeld worden
Deborah (14-9-2016 om 20:53)
Volgens mij mag die auto helemaal geen tweepaardstrailer trekken!
grensarbeider (14-9-2016 om 18:51)
@Wim: Jij helpt de politie tenminste van het vele onderzoekswerk af...
@ wim (14-9-2016 om 18:00)
U was blijkbaar met een geijkte km-teller aanwezig?
Cookie-instellingen beheren