Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 15-09-2016, 11.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een botsing op de Nieuwe Rijksweg ter hoogte van 's-Heer Arendskerke zijn vanmorgen drie personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 09.25 uur plaats tussen twee personenauto's. Één van de voertuigen kwam vermoedelijk op de verkeerde weghelft terecht. De brandweer is ter plaatse gekomen omdat er één persoon bekneld zat. Nadat de deuren uit het voertuig waren geknipt is het slachtoffer bevrijd en met onbekende letsel naar het ziekenhuis gebracht. De Rotterdamse traumahelikopter assisteerde bij de behandeling van de gewonde.

In de andere auto zat naast een bestuurder ook een kind. Beide zijn naar het ziekenhuis gebracht. In het totaal kwamen er vier ambulances ter plaatse. De weg is na het ongeval afgesloten voor sporenonderzoek. De zwaar beschadigde voertuigen zullen daarna worden weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan (15-9-2016 om 23:35)
Niet te snel oordelen A.U.B
Karin Traas (15-9-2016 om 21:19)
Van inhalen was geen sprake. Bestuurder op verkeerde weghelft was onwel.
Anoniem (15-9-2016 om 13:23)
Volgens mij geldt daar een inhaalverbod