Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Agent gewond bij aanhouding verdachte

Toegevoegd: 15-09-2016, 17.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een agent is woensdagavond gewond geraakt toen hij samen met een collega een man wilde aanhouden. De verdachte vluchtte maar was snel gevonden.


Rond 16.30 uur werd een surveillance-eenheid van de politie gestuurd naar de Statenlaan. De melding was dat daar een man voor de deur stond die problemen veroorzaakte. In de straat stond inderdaad een man die volgens buurtbewoners overlast veroorzaakt.

Een agent wilde de identiteit van de man controleren en vorderde van hem een bewijs. Maar de man wilde niet meewerken en wond zich op. De agent besloot de man aan te houden en pakte hem vast. Er ontstond een vechtpartij waarbij de verdachte de agent enkele harde klappen in zijn ribben gaf. De agent kon daardoor de verdachte niet langer vasthouden en hij ontsnapte.

De agent is langs een dokter gereden die aangaf dat enkele ribben van de agent gekneusd waren. Er werd direct een onderzoekt gestart naar zijn identiteit. Die was snel bekend en de 33-jarige inwoner van Oost-Souburg is kort daarna in zijn woning aangehouden. Hij probeerde nog te vluchten maar een hondengeleider kon dat met zijn hond voorkomen.

De verdachte is aan het bureau in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (16-9-2016 om 09:43)
33jaar en dan zo'n actie, dan heb je echt je verstand niet.
kees (16-9-2016 om 07:59)
als zulk soort lui niet mee willen werken dan maar gelijk uitschakelen met stroomstootwapen of even lekker met de knuppel er op. de agent zal door zo`n eikel nu wel even thuis zitten.
Cookie-instellingen beheren