Weerbericht:
Perioden met zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Lekkage wagon rangeerterrein Sas van Gent

Toegevoegd: 16-09-2016, 12.34 uur - Update: 16-09-2016, 14.12 uur
Foto 23 van 30

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (17-9-2016 om 22:19)
Grip 1 is zeker te begrijpen, zeker met zoveel verschillende hulp instanties. Maar wanneer bewoners vragen of een evacuatie niet noodzakelijk is, dan moet daar een passend antwoord op zijn en anders zorg je daar als hulpverlenende instantie voor. En dat het spoor dwars door Sas van Gent ligt is van de zotte, daar hoef je geen geleerde voor te zijn om dat te begrijpen. Laat de petrochemische bedrijven mee betalen aan een omlegging, het spoor is immers voor hen bedoeld.
sluiskillenaar (17-9-2016 om 11:32)
kwestie van tijd, tot het in sas van gent eens serieus fout gaat; dagelijkse transporten van gevaarlijke stoffen midden daar de woonkern, cargill aan de ene zijde, Rosier (kunstmestfabriek) aan de andere zijde. waar ging het fout, toen boerengat moest wijken voor Dow, sluiskil-oost voor de cokesfabriek, en de axelse sassing voor Yara? en sas van gent? och we houden ons rangeer-terrein gewoon midden in het woongebied... beetje vreemd, of ligt dat aan mij?
John. (16-9-2016 om 20:17)
Er is hier in het verleden al veel strijd geleverd met de instanties om dit treintraject te verleggen. maar helaas was iedereen Oost-Indisch doof. Nu 2016 is Sas van Gent de afvalput van Terneuzen geworden,dus waarom zouden ze zich in Terneuzen druk maken hierom. Naar de buitenwereld toe word gedaan of alles perfect is, maar in werkelijkheid laten ze flinke steken vallen naar de bevolking toe.
martin (16-9-2016 om 18:26)
het ging om koolwaterstof https://nl.wikipedia.org/wiki/Koolwaterstof. dus ja Theo kan we degelijk giftig zijn als ik in een tank moet werken waar dit spul ingezeten heeft gezeten dan moeten wij ook gaspakken dragen.
AD. (16-9-2016 om 17:39)
Wat een overdreven reactie voor een paar druppels en bij elk pompstation word er dagelijks meer gemorst
Kaas (16-9-2016 om 17:20)
UN 2055 , dat is een spul waar je geen peukje bij moet opsteken. ( ok, toch al ongezond ) Een benzeen, hoewel niet giftig maar wel kanker verwekkend. Verbazend dat deze transporten worden toegestaan in deze hoeveelheden door een dorpskern.