Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Zwaargewonde bij botsing met trekker

Toegevoegd: 18-09-2016, 02.41 uur - Update: 18-09-2016, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ernstige aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg is zaterdagavond een 53-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt. De automobilist is achterop een trekker gereden.


Het ongeval vond rond 23.20 uur plaats in de richting van Vlissingen naar Middelburg. De man is door nog onbekende oorzaak op de tractor gereden. De trekker schoot hierbij door de middenberm de andere rijbaan op. De personenwagen kwam zwaar beschadigd tot stilstand.

Voorbijgangers hebben direct hulp geboden. De brandweer heeft de man vervolgens uit de auto bevrijd. Naast een ambulance is er een ook traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de tractor raakte niet gewond.

In de auto van het slachtoffer zat een hond die na het ongeval is weggelopen. Inmiddels is de hond weer terecht. Door de ravage is de weg in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer. Zowel de personenwagen als de trekker zijn door bergingsbedrijf Kuzee weggesleept. Nadat het wegdek was gereinigd kon de weg weer worden vrijgegeven.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Enorm veel sterkte! (18-9-2016 om 04:38)
We stonden buiten (oost-souburg) te praten toen we het hoorde gebeuren... Een berg gegil en een enorme klap, enige tijd later gevolgd door ambulance brandweer en trauma helikopter. Echt echt enorm veel sterkte beterschap en spoedig herstel toegewenst voor het slachtoffer en wat een geluk dat het een sterke volvo was!!! Wie verwacht er nou om half 12 savonds op een 80 weg een beroerd verlichte trekker (die dr geloof ik niet eens mag komen...)
Cookie-instellingen beheren