Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pepperspray bij aanhouding in Souburg

Toegevoegd: 18-09-2016, 12.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een 36-jarige man uit Vlissingen is zaterdagavond aangehouden. De man wilde geen identiteitsbewijs laten zien en schold agenten uit. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding.


Agenten willen de man rond 20.00 uur op het Oranjeplein controleren. De man liep weg en beledigde de agenten. Hij weigert een identiteitsbewijs te laten zien. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding.

Agenten hebben pepperspray gebruikt om de man onder controle te krijgen. Hij is ingesloten in een cel voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maantje (19-9-2016 om 07:58)
Goed gedaan . je moet ID op zak hebben . dus waarom heftig verzette ? De Politie doet de laatste paar jaar goed hun best . Het zijn geen kliertjes meer . Dus die persoon is niet goed bij z'n hoofd om Politie zomaar Uitschelden ( gaat nergens over). Ga zo door Politie pak die vervelende Mannetjes anders doen we het zelf wel haha :)
Datdanweerwel (18-9-2016 om 20:11)
Zo Kees meen je dat nou????
Kees (18-9-2016 om 17:30)
Het is te hopen dat de man niet overlijd zoals in Goes na peperspray.En deze week ook elders in het land. Peperspray mag alleen in uiterste noodzaak gebruikt worden van minimaal 6 meter afstand. Nooit dichterbij en nooit direct in het gezicht want dan krijg je ademhaling moeilijkheden en kan je hart het begeven.
Patertje (18-9-2016 om 17:06)
KIjk eens !! Klasse Politie eindelijk eens agenten die wat durven en doen.. Pak al die rotzakjes met grote stoere bek maar die dealen en zich hoger voelen.. Ze hebben altijd wat op het kerfstok als ze zo reageren.. lat maar 3 nachten cel zitten zonder telefoon en boete voor beledigen ook nog...En gelijk blowen op straat verbieden en de wiet afpakken
Cookie-instellingen beheren