Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Wielrenners gewond na valpartij

Toegevoegd: 18-09-2016, 12.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Bij een valpartij van een groep wielrenners zijn zondagmorgen tenminste twee personen gewond geraakt.


Het ongeval vond even voor 11.30 uur plaats op de Westkade bij Sas van Gent. De toedracht van de valpartij is niet bekend. Wel zijn er tenminste twee wielrenners gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Over het letsel van de gewond is nog niks bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (18-9-2016 om 17:26)
Het is duidelijk wat er is gebeurt. Er is een peloton wielrenners aangereden die net als schoolkinderen in rijen van 6 dik naast elkaar blijven fietsen en niemand de ruimte geven. En ja zon trekker stop natuurlijk niet en geeft niet mee. Als je denkt dat je de halve wereld hebt dan gebeuren deze dingen. Trainen doe je maar op een circuit dat is veiliger
Sassenaar (18-9-2016 om 16:42)
Beste Belgische wiellermalloten...wanneer gaan jullie nu eens inzien dat jullie capriolen alleen in belgie kunnen...jullie gaan de weg op en denken dat de wereld van jullie is....nog wel een of andere malloot die meerijdt in een volgwagen voorzien van een grote gevarendriehoek en vlaggen erop die op de doorgaande weg jullie snelheid aanhoudt van gemiddeld 40+ als jullie het halen...op een weg waar 80 gereden mag worden....jullie brengen ons daarmee ook in gevaar!....zo ook op rotondes waar jullie heer en meester denken te zijn....de volgwagen stopt voor jullie maar in Nederland ben je als fietser verplicht te stoppen....zo'n volgwagen heeft niet het recht het reguliere verkeer te belemmeren! Dus...blijf aub blijf in jullie eigen land!
Ben Sanderse (18-9-2016 om 13:21)
Vreemd, nee want ik wilde groep passeren op de brug bij Sas maar de heren vonden het niet nodig om mij de ruimte voor te geven ze bleven gewoon met 4 maan naast elkaar rijden. Zodra er even ruimte was om dat er geen tegenliggers aan kwam vulde dat gat gelijk op.
Cookie-instellingen beheren