Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Sluiskil, één gewonde

Toegevoegd: 19-09-2016, 11.25 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Een woning aan de Stroodorpe in Sluiskil is maandagochtend flink beschadigd geraakt door een brand. Er is één persoon gewond geraakt.


De eerste melding van de brand kwam rond 10.20 uur binnen. Er werd al snel opgeschaald naar middelbrand. De brandweer rukte vervolgens uit met drie blusvoertuigen en een hoogwerker. Er werd voor de zekerheid ook een ambulanceteam opgeroepen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is één betrokkene per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

De brandweer had de brand snel geblust en even na 10.50 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd waarbij bij de buren is onderzocht of er sprake was van een eventuele doorslag of rookschade. De woning waar de brand woedde is door de brandweer geventileerd. Salvage is opgeroepen voor het helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren