Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Politie licht jongens van bed voor diefstal

Toegevoegd: 19-09-2016, 14.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Maandagmorgen zijn in Vlissingen twee jongens door de politie van hun bed gelicht. Ze worden verdacht van het stelen van twee fietsen in augustus van dit jaar.


Op 9 augustus kwam er bij de politie een melding binnen dat twee jongens met een kniptang rondliepen bij het zwembad aan de Sportweg in Vlissingen. De twee zouden ook een fiets hebben gestolen. De politie ging op de bewuste dinsdag naar de fietsenstalling bij het Vrijburgbad maar de jongens waren al weg.

Nader onderzoek wees uit dat er inderdaad een tweewieler was gestolen. Nadat camerabeelden waren bekeken kwamen bij de politie twee mogelijke verdachten in het vizier. De twee, 15 en 16 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen werden vandaag met toestemming van de Officier van Justitie aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750