Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Traumahelikopter voor patiënt Kamperland

Toegevoegd: 20-09-2016, 01.11 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De traumahelikopter is vannacht ingezet in Kamperland voor een patiënt in een woning op De Banjaard bij Kamperland.


Omstreeks 23.35 uur werd een ambulanceteam naar een woning aan de Watergang gestuurd. Kort hierop volgde de oproep voor het traumateam. Na een kleine twintig minuten vliegen landde de helikopter bij de Vredenhofweg.

In de tussentijd was ook de brandweerploeg van Kamperland bij de woning gearriveerde om hier te assisteren. De politie bracht de arts en de verpleegkundige van het traumateam naar de woning. Ongeveer een uur na de melding kon de patiënt met spoed per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Wat deze precies mankeerde is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750