Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 255 km

Onderzoek naar brand Marijkestraat Goes

Toegevoegd: 21-09-2016, 14.05 uur - Update: 21-09-2016, 16.28 uur
De brandweer deed vandaag onderzoek.
De brandweer deed vandaag onderzoek.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vandaag onderzoek gedaan in de Marijkestraat waar dinsdagavond een grote brand woedde waardoor twee woningen beschadigd raakten.


Het onderzoek werd gedaan door het team brandonderzoek van de Veiligheidsregio Zeeland. Zo'n onderzoek door de brandweer is met name bedoeld om kennis op te doen over brandoorzaken, het brandproces en hoe brandweerlieden het beste kunnen worden ingezet bij het bestrijden van branden.

De brand van gisteren ontstond vermoedelijk in de keuken en breidde zich vervolgens naar boven uit. Via de zolder ontstond ook brand bij de buren. Tijdens het blussen raakten twee brandweerlieden onwel. Ze werden bevangen door de hitte en de inspanning. Eén van hen werd per ambulance afgevoerd. Volgens de brandweer van Goes maken de twee het goed en hebben ze geen klachten meer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
meadow (22-9-2016 om 09:12)
De daken zijn 3 jaar geleden van asbest verwijderd heel erg dat een brand zo veel kan verwoesten
Jewannes (21-9-2016 om 18:22)
Het ziet er uit als oude huisjes, hoe zat het met de asbest ?
Cookie-instellingen beheren