Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Westkade Sas van Gent

Toegevoegd: 21-09-2016, 16.16 uur
Foto 3 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alexia (22-9-2016 om 11:39)
Peterman, kun je lezen? Het so is met de ambu naar het ziekenhuis gebracht, de heli heeft een trauma-arts ter plaatse gebracht die daarna meegereden is met de ambu. Dat doen ze niet zomaar. Dat doen ze omdat het so in levensgevaar is. En de weg afsluiten is daar wel degelijk nodig, of had je liever gehad dat de hulpverleners ook nog aangereden werden. Via deze weg komen de vrachtwagens naar Cargill en van Opdorp. En misschien rijd je zel scooter. en ben je zelf een van die idioten. Helaas weet iedereen tegenwoordig hoe het moet, en jij staat in deze voorop. Praat over dingen waar je verstand van hebt, en reageer anders gewoon mèt respect naar so en hulpverleners.
Jaap (22-9-2016 om 11:02)
In Duitsland is toch altijd alles beter, groter, grijzer en breder. Sterkte aan het slachtoffer en de betrokkenen.
Alexia (22-9-2016 om 10:15)
Peterman, je hebt geen idee waar je het over hebt. Deze persoon was zeer zwaar gewond,de trauma-arts rijd niet voor niks met de ambu mee.heb daar gestaan, ben zelf hulpverlener en als je zo "ingepakt" wordt weggebracht mag je hopen dat je overleefd. En ter info: het dichtstbijzijnde ziekhuis is in Terneuzen wel iets meer dan 5 km en dan nog:na een dergelijk trauma is het 1ste halfuur cruciaal, kan echt het verschil.tussen leven en dood maken. Dus voor je je mond ooendoet: informeer jezelf. Tot slot: sterkte en beterschap voor het so,sterke voor de familie en vrienden en respect voor de hulpverleners.
Flip (22-9-2016 om 08:48)
Peter, mocht jij ooit in een dergelijke situatie verzeild raken hoop ik van harte dat ze met de fiets komen. Met een beetje geluk brengen ze je vervolgens zelfs achterop de fiets naar een ziekenhuis in Duitsland. Walgelijk mannetje.
Ton (22-9-2016 om 08:46)
Gevaarlijke uitrit daar, staat toch duidelijk een stopbord daar. Enige tijd geleden daar bijna een fietser onder een auto zien gaan, gelukkig lette de fietser wel op want anders was dit ook verkeerd afgelopen. Het zou hier beter zijn een joekel van een verkeersdrempel neer te leggen zodat de auto's niet gelijk het fietspad over sjezen. Oh ja , Peterman, het is te hopen dat je in goede gezondheid 100 jaar wordt en nooit hulp, in welke vorm dan ook, nodig zult hebben. Sterkte aan het slachtoffer.
peterman (22-9-2016 om 00:23)
Hoezo empathie ? Je weet toch zelf hoe die idioten op scooters rijden ? Natuurlijk moet je iemand helpen maar achterop motor kan ook weer niet hey grensje ! Je kunt gewoon met ambulance van sas naar terneuzen daar heb je geen helicopter voor nodig, pure geldverspilling van zorgkosten ! En weg afsluiten deden ze in de jaren 80 en 90 ook niet hoor.. De politie en rijkswaterstaat vinden het gewoon stoer om iedereen op de weg lekker te laten wachten.. Er gaan duizenden mensen per dag dood op snelwegen door Europa dat is een feit hoe erg ook daar ga je niet hele wegen voor afsluiten nergens goed voor alleen maar de kas van rijkswaterstaat spekken dat is het.. Vroeger kon het verkeer ook prima door na een ongeluk... Het is gewoon geldkwestie !
Cookie-instellingen beheren