Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Ernstig ongeluk Westkade Sas van Gent

Toegevoegd: 21-09-2016, 16.16 uur
Foto 5 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
grensarbeider (21-9-2016 om 22:29)
Alle medeleven met de betrokkenen! Beste hulpverleners, Peterman bedoelt het waarschijnlijk niet zo slecht als hij het verwoordt. U kunt hem in geval van een verwonding gewoon achterop de motor of in de kofferbak naar het ziekenhuis brengen hoor, hij wil de gemeenschap niet op kosten jagen.
Terneuzense (21-9-2016 om 22:18)
Misschien in Duitsland gaan wonen dan als het daar zo geweldig is? En meteen even een poging doen om het verschil tussen sporenonderzoek en getuigenonderzoek te weten te komen. Ik stond ook voor die weg maar ik vind het vele male erger voor het slachtoffer dat ernstig gewond is dan dat ik me er aan ergerde. Maar ja dat is het verschil tussen een mens met empathie voor anderen en met een zeurpiet die even gestoord is in zijn eigen egoïstische arme leventje. Hoop dat het slachtoffer het overleefd!
peterman (21-9-2016 om 17:36)
helemaal gestoord een complete weg afsluiten voor een ongeval. in duitsland zouden ze ons uitlachen die weten hoe het moet om verkeer door te laten.. Bij sporen onderzoek hoef je helemaal geen weg af te sluiten alleen maar getuigen te vragen wie er schuld was en meestal is het duidelijk..Er is plek zat voor helicopter en vreselijk geldverspilling helicopter sturen naar sas van gent terwijl ziekenhuis maar 5 kilometer verderop ligt, vinden ze gewoon leuk vliegen.. onzin !
Cookie-instellingen beheren