Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kindje in medische nood Oost-Souburg

Toegevoegd: 21-09-2016, 21.19 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Flink wat hulpverleners zijn woensdagavond naar een woning in Oost-Souburg gesneld omdat een kindje daar in medische nood was gekomen.


Rond 20.30 uur werd vanuit een woning aan de Poortugaalstraat het alarmnummer gebeld omdat een klein kind dringend medische hulp nodig had. Naast een rapid responder werden ook verschillende politiewagens, een ambulanceteam en een huisarts opgeroepen.

Ook de Rotterdamse traumahelikopter vloog uit maar de komst van het traumateam werd gecanceld voordat de landing werd ingezet. Het kindje is uiteindelijk in een maxi-cosi gezet en vervolgens per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (21-9-2016 om 22:07)
Maar goed dat de trauma dienst op tijd zijn voor het kindje. Ik wens de ouders van het kindje heel veel sterkte en hopen dat het mee zal vallen.
t Is wat (21-9-2016 om 21:38)
Sterkte voor de ouders, hopelijk knapt het kindje snel weer op.
Cookie-instellingen beheren