Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Doodsoorzaak Vlissingen nog onduidelijk

Toegevoegd: 22-09-2016, 12.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het is nog steeds niet duidelijk hoe de man precies om het leven is gekomen die vanochtend dood werd aangetroffen in Vlissingen.


Het slachtoffer werd rond 07.30 uur gevonden in een woning aan de Anjelierenlaan. Dat gebeurde nadat melding was gemaakt van een reanimatie. Volgens de politie is nog steeds niet zeker om wie het gaat. Het onderzoek in en rond de woning is nog steeds in volle gang.

Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden als verdachte. De arrestant was in de woning toen de politie arriveerde. Hij werd aangehouden en voor verder verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750