Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen verliest container op N57

Toegevoegd: 22-09-2016, 16.24 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de Havenpoortweg (N57) bij Nieuw- en Sint Joosland is vanmiddag een vrachtwagen een container verloren. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk werd rond 15.35 uur gemeld en gebeurde bij het snelwegviaduct naast de golfbaan. In eerste instantie werd uitgegaan van mogelijke gewonden en daarom werden ook een rapid responder en een ambulanceteam op pad gestuurd. Verder werden ook meerdere brandweerploegen opgeroepen.

De situatie bleek al snel mee te vallen. Er was geen sprake van gewonden, niemand zat bekneld en de lading van de container bleek een hoogwerker te zijn. De brandweer kwam nog wel ter plaatse omdat er sprake was van een kleinee olielekkage vanuit de hoogwerker. De wegbeheerder zal deze gaan opruimen.

Vanwege het ongeluk is de N57 momenteel deels afgesloten. Verkeer dat vanuit de richting van Serooskerke (W) komt kan nog wel richting Middelburg en Vlissingen maar niet meer rechtstreeks naar Goes. De oprit van de snelweg is namelijk gestremd. Hoe lang dit nog gaat duren is onduidelijk.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (23-9-2016 om 12:51)
Twistlocks vergeten vast te zetten? Uberhaupt vergeten te plaatsen?
k (23-9-2016 om 08:32)
noemt men dit een ongeluk? dit is falen van de chaffeur, ik weet niet wat er hier precies gebeurt is, maar punt 1 ram je een viaduct komt dit omdat chaffeur zo slim was om zn eigen hoogte niet te weten, punt 2 heb je het viaduct niet geramd dan moet je je eens afvragen hoe een container met machine er in zomaar van de wagen vliegt? je zou naast of achter deze vrachtwagen rijden bv op de motor, harstikke dood ben je dan!
Cookie-instellingen beheren